CARTA DE SERVEIS

David i Manel, S.L. és una empresa familiar dedicada totalment al transport de viatgers per carretera, des de l’any 1994, realitzant transport regular, escolar i discrecional. La nostra flota està composta per set vehicles, totalment equipats de 23, 30 i 55 places )
La nostra oficina està ubicada a :

Plaça de l’estació,17
17600-Figueres
Telèfon: 972672853
E-mail: sandra@davidimanel.com
Web : www.davidimanel.com

Transport regular

Actualment David i Manel, S.L. és concessionària de dues línies regulars :

1-Linia Regular Figueres-Maçanet de Cabrenys amb filloles a Darnius,Boadella I Biure
    ( V-937-G-15 )
2- Línia Regular Figueres- Els Límits amb filloles a Agullana i Cantallops
     V-GC-60-GI ( V-6460)
3- Línia Llançadora Figueres-Centre Penitenciari Puig de les Basses

Transport  escolar

Realitzem diferents itineraris de transport escolar, contractats pel Consell Comarcal de l’Alt Empordà, desplaçant els escolars a diferents col·legis públics de la comarca.

Transport discrecional

Oferim únicament servei de transport discrecional en àmbit nacional, comptant, amb els nostres 8 vehicles, totalment equipats.

L’objectiu principal de la nostra empresa a través de la nostra política de  qualitat i medi ambient és:

  • Garantir i assolir la màxima satisfacció dels nostres clients.
  • Mantindre formats i sensibilitzats a tot el nostre personal en matèria de qualitat i medi ambient, fent-lo responsable de l’execució de les seves tasques.
  • Dur a terme els nostres serveis respectant , sobretot, el medi ambient.
  • Ens comprometem a complir amb la legislació vigent.

Per tot això,  disposem d’un sistema de gestió  de la qualitat i el medi ambient certificat segons les següents normes:

  • UNE-EN 13816: 2003
  • ISO 14001: 2015

I complim amb els Requisits bàsics per a certificar la qualitat dels serveis de transport regular interurbà de viatgers en autobús a Catalunya (operadors titulars de concessions administratives de transport regular de competència de la Generalitat de Catalunya).

Criteris que segueix l’empresa per al seu bon funcionament.

SERVEI OFERT

L’empresa ofereix als usuaris els respectius bitllets a través de les màquines expenedores de bitllets totalment homologades i la possibilitat de reserva de plaça al telèfon : 972 672853, com a mínim amb una setmana d’antelació.

2-Accesibilitat
Tots els vehicles que realitzen els serveis estan adaptats per a persones amb mobilitat reduïda.

3-Informació
Tots els nostres vehicles disposen del cartell del BKB on s’informa als usuaris de l’origen i destí del recorregut. Així com també poden trobar qualsevol informació de l’empresa a través de la nostra:
  
   Web:  www.davidimanel.com
      Correu: sandra@davidimanel.com

4-Temps
Els horaris d’anada com de tornada  establerts en les nostres línies regulars no podran superar els 15 minuts de retard (sempre i quan no sigui per causes alienes a  David i Manel) i si és així, compensarem als usuaris amb l’abonament d’un bitllet.

5-Atenció al client
Tot el nostre personal es compromet a informar degudament a qualsevol consulta, suggeriment o queixa que tinguin els nostres usuaris.
Disposem dels següents mitjans de comunicació:

La venda de bitllets en els serveis de transport regular es realitza al mateix bus, minuts abans d’iniciar el trajecte. El conductor no té l’obligació de tenir canvi de 50€ o més, ja que, tal com estableix la normativa vigent tenim l’obligació de donar canvi fins a 20€.
Els passatgers de fins a 4 anys estan exempts de pagament, sempre i quan no ocupin cap seient.

6- Confort

Tots els nostres conductors vetllen per donar una màxima seguretat i confort en la seva conducció dia a dia , garantint una contínua neteja i manteniment dels nostres vehicles. Disposen tots ells d’aire condicionat i calefacció durant el trajecte.
La nostra flota té una mitjana de 7 anys calculada a 01-01-2019. El vehicle més nou va ser adquirit el 20/03/2018 i el més antic el 22/12/2005.

7- Seguretat
Tots els nostres vehicles disposen dels dispositius de seguretat segons la normativa vigent, com també en cas d’emergència.

8-Impacte ambiental

David i Manel disposa d’un sistema de gestió ambiental implantat segons la norma ISO 14001 que garanteix el nostre compromís amb el medi ambient i la disminució de l’impacte ambiental de la nostra activitat, tal i com exposem a la nostra política de Qualitat i Medi ambient disponible a la web de David i Manel.

Per això, en el cas d’una situació d’emergència ambiental tos els nostres conductors estan formats per actuar tal com marca el protocol.
Tots els vehicles compleixen amb les condicions legals d’emissions de gasos i sorolls.
Pel que fa al manteniment dels vehicles, ho realitzem tot en tallers externs, on ells mateixos gestionen correctament els residus.

Figueres, 01 de gener de 2019Certificat Certificat
 
Autocars David i Manel

                                                                                    MultimediaCreativa    pc&telecos                                                                       Català | Castellano | English | Français